23 november 2023
Nordic Workplace

Tack för att du deltog – Nordic Workplace 2023

Årets talare inspirerar och utmanar på scen, deltagare är med på nya greppet för utökade möjligheter till nätverkande och våra samarbetspartners levererar. Årets pristagares glädje smittar och deras bidrag för framtiden inom FM är lovande!

– Ett stort tack alla ni som deltog vid årets bransch event och gjorde årets utgåva av Nordic Workplace till vårt mest uppskattade hittills!

På plats tas alla med på en resa mellan konkreta lärdomar av företag med högt satt mål med spända bågar och vår moderators något ovanliga gästföreläsare ”vår hjärna”, som tillsammans guidar oss med hänförande energi genom dagen.

Resan tar oss in i kompromisslös återvinning för att bygga ett hållbart fördömde. Vidare till en tydlig satsning på “hur till vad” med en output baserad approach och partnerskapsbaserat kontrakt som destination.
En mellanlandning i rörande enighet hos både FM leverantörer och beställare att tillsammanskap är framtiden.
För att åter ta upp resan igen och färdas mot hur FM kan dra nytta av sin innovationsförmåga och omfamna sin mångsidighet för att förstå de föränderliga behoven hos kunderna och samhällets nya krav.

Hur kreativitet, flexibilitet, worktech lösningar ihop med naturens färger och runda former kan vara trenderna som är svaret på hur vi skapar välmående, effektiva och hållbara arbetsplatser och fastigheter.
Att vi tillsammans formar en framtid där arbetsplatsen är en plats för inspiration, innovation och framgång kan de flesta vila tanken i.

”Framtidens FM är en människocentrerad, möjliggörande och flexibel organisation som utförs i ett välmående och nära partnerskap.
Men själva FM som begrepp, är det ett minne blott och den traditionella arbetsplatsen- ett kodak moment?

Dagens sista talare väcker starka känslor och uppmanar till att gå från ägande till att vara en tillgång, att gå bortom att vara hållbar, bortom produktivitet, bortom disrupt…..

Skribent